Ahşapmaksan

Bu bir blog sitesidir ve bilgilendirme amaçlıdır.

Online alışveriş sitemiz; http://www.ahsapmaksan.com

13 Mayıs 2015 Çarşamba

İstanbul Dışındaki Marangoz Makinalarını Satanlar

Firmamız 2.el mobilya makinalarının alım ve satımını yaptığından dolayı, Türkiye çapında mobilya makinaları alımı yapmaktadır. Müşterilerimizden gelen sorulardan olan; makinalarım İstanbul'da değil alım yapıyormusunuz sorusu ile çok karşılaşmaktayız. Tabii ki yapıyoruz. Müşteri temsilcilerimize marangoz makinalarınızın detaylı olarak resimlerini attığınız takdirde değerlendirmeye alınan makinalarınız hakkında size detaylı olarak en kısa zamanda tarafımızdan dönüş sağlanır. 

Makinalarınıza verebileceğimiz fiyatı size söyledikten sonra ise anlaşma durumunda makina alımı işine geçilir. Genellikle bizden bir yetkilinin gelmesine gerek kalmadan, kamyon göndererek yüklettiğimiz marangoz makinalarınızı bazı zamanlarda bizden müşteri temsilcileri de gelip bakmaktadırlar. Bazı makinaların fiyatları ve işleyişi farklı olduğundan dolayı bakılması gereken durumlarda size zaten haber verilmekte ve gelecekleri günü, müşteri temsilcilerimiz sizlere iletmektedirler. 




Onun sonrasında da makinalarınız tarafımızdan alınarak, hiyap vinç ile depolarımıza indirilir. Bu süreç en fazla iki gün sürer. Yanlız bazen bazı durumlarda müşterilerimizin bulundukları dükkan veya imalathaneyi ansızın boşaltmaları gerektiğinde ise daha hızlı bir biçimde makinalarını kaldırmaktayız. Bu durumlarla bazı durumlarda karşılaştığımızdan dolayı, bilmekte ne yapılması gerektiğini bilmekteyiz. Bazı durumlarda ise karşılıklı anlaşarak makinaları firmamıza hiç getirmeden online satış sitemiz üzerinden satmakta bu ticaret gereği kazancımızı satış sonrası kar payı olarak satan müşterimizden almaktayız. 

Bu hizmetimiz de oldukça kullanışlı ve ücretsiz bir hizmettir. İsteyen tüm mobilyacı arkadaşların makinalarını sitemizde yayınlayabilir ve satış desteğinde bulunabiliriz. Marangoz makinaları alımı konusunda destek için satış temsilcilerimiz ile irtibata geçebilir ve fikir alabilirsiniz.


Hiç yorum yok: